SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD !!!

 

 

 

 

 

Djur har varit mitt stora intresse så länge jag kan minnas. Som barn klev jag upp tidigt på heldagsmornar och gick ut i skogen för att spana på fasaner, rådjur och harar. Vet inte hur många småfåglar, möss etc som begravts bakom föräldrarnas garage. Oftast var det min barndoms katt, Trissan, som var orsaken till detta.

En högt älskad katt, som jag fick sommaren jag skulle fylla 7.

Hon blev sexton år. Därefter följde några kattlösa år, då jag hela tiden kände att något saknades ... I början av 2000 hade jag funnit en stabil tillvaro och bodde i villa efter många år i lägenhet. Äntligen blev det dags att skaffa katt igen !  Lilla Tussis hämtades från Anna & Anders i Marka. En långhårig huskatt, otroligt snäll och kelig.  Snart fick vi en katt till, omplaceringen Julia, som jag tog hand om då min kusin och hennes familj skulle flytta till ett hus där det rådde strikt kattförbud. Tussis fick tre kullar innan hon kastrerades. Vid det laget hade jag insett vilket otroligt överskott av huskatter som råder i Sverige ! Katthemmen svämmar över av oönskade kissar. Jag insåg det olämpliga i att ta  huskattkullar då jag ej ville bidraga till att några kattungar gick ett eventuellt olyckligt öde till mötes.

På många år föddes heller inga kattkullar hos mig. Till slut bestämde jag mig för att föda upp raskatter och funderade på några olika raser.

Bland annat Turkisk Van föll mig i smaken och Ronja flyttade in hösten 08 och Affi ett år senare. (forts.följer..)Hem

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.yourdomain.com